DiRT Rally

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 9 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Bekijk de launchtrailer van DiRT Rally

Vandaag is het dan eindelijk de beurt aan de console-versies van de game DiRT Rally. Eind vorige jaar verscheen DiRT Rally al voor de pc. Xbox One- en PlayStation 4-gebruikers moesten echter wachten tot begin april 2016.

In dit nieuwe deel gaat het weer volledig om het rally rijden. DiRT Rally bevat 39 bolides en maar liefst zeventig tracks. Bekijk hieronder de launchtrailer van de console-versies.

DiRT Rally is vanaf vandaag beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?