DiRT Rally

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 9 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Racen met PlayStation VR in DiRT Rally

Het is vanaf nu mogelijk om te racen met PlayStation VR in DiRT Rally. Codemasters heeft dit bekendgemaakt middels een trailer. De hele game is te spelen in Virtual Reality. Daarnaast is de game geoptimaliseerd voor de PlayStation 4 Pro. Tot slot is er ook een nieuwe co-driver mode toegevoegd. Dit alles valt te zien in een nieuwe trailer.

De update die dit allemaal mogelijk maakt, valt nu te downloaden op de PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?