DiRT Rally

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 9 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: DiRT Rally krijgt Oculus Rift-ondersteuning

Codemasters heeft een leuk nieuwtje gedeeld: DiRT Rally krijgt Oculus Rift-ondersteuning! De nieuwe (gratis) feature is alleen voor de pc-versie te downloaden. Vanaf 11 juli is de download beschikbaar.

Er waren al geruchten dat de populaire rally-game deze ondersteuning ging krijgen, maar een releasedatum leek nog ver weg. De geruchten werden deze week al versterkt door een nieuwe driver-update van NVIDIA. Deze upgrade stoomt alle ondersteunde videokaarten klaar voor de nieuwe VR-dimensie. Door dit nieuws werd het al snel duidelijk dat de ondersteuning binnenkort beschikbaar moest zijn. Codemasters had desondanks nog niet gereageerd, maar door de officiële aankondiging - middels een trailer - is de VR-ondersteuning nu echt een feit.

Volgens Codemasters krijgen spelers de kans de rallygame op een hele andere manier te beleven. Wij zijn enthousiast!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?