Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Video: Bèta Back 4 Blood deed het erg goed

De bèta van Back 4 Blood deed het erg goed bij fans. Deze is namelijk door bijna honderdduizend spelers gespeeld.

De releasedatum van Back 4 Blood komt steeds dichterbij. Om spelers alvast warm te krijgen voor de game heeft Ontwikkelaar Turtle Rock Studios afgelopen weekend een speciale Early Access bèta voor de game georganiseerd. Deze is alleen toegankelijk voor spelers die de game vooruit hebben besteld, of die een speciale code hebben gekregen via bijvoorbeeld giveaways of Twitch Drops. Het afgelopen weekend bleek dat er toch erg veel animo was voor de bèta. Volgens SteamDB, de site die alle statistieken van Steam bijhoudt, hebben het afgelopen weekend 98.024 spelers de bèta uitgeprobeerd. Hiermee werd Back 4 Blood gelijk een van de meest gespeelde games op het platform dat weekend. Mocht je nu zelf ook interesse hebben in de game, dan organiseert Turtle Rock Studios van 12 tot 16 augustus een open bèta waar iedereen aan mee kan doen. De content is hierbij hetzelfde als die van de bèta van afgelopen weekend.

Back 4 Blood verschijnt 12 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?