Hearthstone: Heroes of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2014
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Video: Blizzard kondigt Hearthstone Battlegrounds aan

Blizzard kondigt Hearthstone Battlegrounds aan. Dit is een nieuwe speelmodus die aan de kaartgame wordt toegevoegd.

Battlegrounds is een nieuwe speelmodus die aan Hearthstone wordt toegevoegd. Dit is een nieuwe modus die speciaal gemaakt is voor acht spelers. Deze modus is gebaseerd op het populaire Auto Chess-genre. In Battlegrounds neem je de rol aan van een bekende Hearthstone-held en duelleer je met je tegenstanders totdat er eentje overblijft.

Battlegrounds is vanaf 5 november in de Early Access beschikbaar voor eenieder die Descent of Dragons in de voorverkoop heeft aangeschaft. Vanaf 12 november start een gesloten bèta voor de modus.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?