World of Warcraft: Shadowlands

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 november 2020
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Video: Blizzard kondigt World of Warcraft Shadowlands aan

Blizzard kondigt World of Warcraft Shadowlands aan. De nieuwe uitbreiding van World of Warcraft werd aangekondigd middels een nieuwe cinematische trailer.

Zoals eerder al gelekt was, heet de volgende uitbreiding van World of Warcraft Shadowlands. Middels een nieuwe cinematische video werd de uitbreiding aangekondigd tijdens BlizzCon. In de video zien we hoe Sylvanas Windurnner naar Icecrown Citadel afreist. Daar wordt ze opgewacht door Bolvar Fordragon, de nieuwe Lich King. De Banshee Queen en de Lich King nemen het tegen elkaar op en lijken aan elkaar gewaagd te zijn. Toch ziet weet Sylvanas te overwinnen. Ze verwijdert de kroon van Bovar's hoofd en splijt deze in stukken. Hiermee opent ze een portaal naar de Shadowlands, de wereld waar men naartoe gaat na zijn dood.

De Shadowlands brengt je naar verschillende zones. Daarnaast moet je de keuze maken om je bij een van meerdere Covenants aan te sluiten. Uiteraard brengt de uitbreiding nieuwe Dungeons en Raids met zich mee en een nieuwe area die Tower of the Damned heet.

World of Warcraft Shadowlands verschijnt voor de pc.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?