Video: Bloober Team praat over Silent Hill 2 remake

Geplaatst: 25 oktober 2022 15:00
Aangepast: 27 oktober 2022 13:57
-

Met de aankondiging van de Silent Hill 2 remake kwam de wens van vele Silent Hill-fans eindelijk uit. Bloober Team praat daarom over hun voorliefde van Silent Hill en het ontwikkelingsproces.

De meeste horror fanaten spreken met liefde over Silent Hill en wensen al een tijdje dat er een nieuw deel komt. Met de onthulling van Silent Hill F kwam ook die wens tot vervulling. Bloober Team, bekend van The Medium, weet maar al te goed hoe belangrijk hun taak is. We hebben het namelijk niet over een remaster, maar een complete remake van de game. Voor een aantal ontwikkelaars ontstond hun liefde voor horror dankzij deze game. Hierdoor gaan ze met alle respect en voorzichtigheid aan de slag met de Silent Hill 2 remake. Ze werken dan ook samen met een aantal ontwikkelaars van de orginele game. Naast al deze informatie worden er beelden van de game zelf en het ontwikkelingsproces getoond.

De Silent Hill 2 remake is een pc en PlayStation 5 exclusive. De game heeft nog geen releasedatum. Mocht je geen PlayStation 5 hebben dan moet je vooral even kijken naar de pc-specificaties van Silent Hill 2. Dan kun je nog op tijd je pc upgraden, mocht dat nodig zijn.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 Remake

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord