LEGO DC Super-Villains

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Video: Bouw je eigen superschurk in LEGO DC Super-Villains

Warner Bros., TT Games, The LEGO Group en DC Entertainment hebben vandaag een nieuwe trailer onthuld van de personagemaker voor LEGO DC Super-Villains. In de game bouw je hiermee je eigen superschurk.

LEGO DC Super-Villains plaatst je in een origineel DC-avontuur waar de schurken de helden zijn en de helden de schurken. De personagemaker biedt je de mogelijkheid om je eigen superschurk te bouwen en te voorzien van speciale krachten. Werk samen met de usual suspects, die deze keer onschuldig zijn, om de nephelden te verdrijven. Mocht je dit weekend in San Diego zijn dan is het mogelijk op de San Diego Comic-Con de demo te proberen. Wij moeten het doen met de trailer die je hier kunt bekijken.

LEGO DC Super-Villains komt op 17 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

BRON Persbericht Media Tornado

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?