Call of Duty: WWII

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty WWII DLC verschijnt spoedig en geeft ons Market Garden

Call of Duty: WWII is een groot succes gebleken en niet zonder reden. De serie is weer terug bij de roots en dat is een applausje waard. Nu is de game alweer toe aan zijn derde DLC, The United Front. Die aankondiging komt gepaard met een trailer en een zeer spoedige release!

Ook in de United Front-DLC kunnen we weer knallen op drie nieuwe multiplayer maps, één nieuwe War map en krijgen we een nieuwe Zombies episode. De eerste map neemt ons mee naar Oost Nederland voor Operation Market Garden, vervolgens vliegen we naar Stalingrad om te eindigen in Monte Cassino. De nieuwe War Operation, Operation Supercharge neemt ons mee naar het dorre landschap van Tunesië. De populaire Nazi Zombie-modus krijgt The Tortured Path ter aanvulling. Lang wachten hoeven we gelukkig niet. De DLC verschijnt namelijk al op 26 juni voor de PlayStation 4. De Xbox One en pc ontvangen de DLC een maand later.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?