Call of Duty: WWII

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: WWII ontvangt Liberty Strike-evenement

De PlayStation 4-versie van Call of Duty: WWII heeft vorige week een DLC-pack gekregen en ontvangt nu ook een nieuwe evenement ter ere van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag. Het heet Liberty Strike en voegt onder andere nieuwe wapens aan de game toe.

Speler kunnen tijdens het evenement aan de slag met de modi Wanderlust, One Shot en Hardcore Ricochet. Daarnaast is het mogelijk om vier nieuwe wapens vrij te spelen. Het gaat om het Lisle-sluipschuttersgeweer met ingebouwde demper, de Push Dagger, en de AVS-36, wat een volautomatische variant van de SVT 40 is. Het laatste wapen is de ZK-383, een machinegeweer die zowel snel automatische als langzaam automatisch kan vuren.

Call of Duty: WWII is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?