Donkey Kong Country Returns

  • Ontwikkelaar Retro Studios
  • Eerste releasedatum 3 december 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Donkey Kong Country Returns barst uit

Nog een klein maandje wachten en dan zal Donkey Kong Country Returns eindelijk uitkomen voor op de Wii. Vanaf 3 december kunnen we namelijk opnieuw van de ouderwetse Donkey Kong games. Donkey Kong Country Returns zal weer gewoon ouderwets vanaf de zijkant in 2D te spelen zijn.

Ook in deze nieuwe trailer zien we dit weer terugkeren. Vandaag verscheen de Exclusive Eruption Trailer met daarin een aantal nieuwe gameplay beelden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?