Winacties: Winnaars Donkey Kong Country Returns-prijsvraag

Geplaatst: 22 december 2010 23:43
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

De afgelopen 2,5 week konden jullie kans maken op één van de drie goodiepakketten en met klap op de vuurpijl de game Donkey Kong Country Returns voor de Wii. De bedoeling was dat je een foto van jezelf maakte in een meest overtuigende apenpose en deze foto moest je dan plaatsen in de Donkey Kong Country Returns prijsvraag-thread op het forum.

Nadat we deze vraag hadden bedacht, hadden we nooit verwacht dat jullie het ons nog knap lastig zouden maken. Er waren heel wat goede inzendingen binnengekomen, iets wat wij niet hadden verwacht.

Er konden er maar drie winnen en na lang beraad hebben wij voor de volgende drie gekozen:

ikkusters
Het meisje op de foto lijkt inderdaad wel een beetje op een aap.

marja78
Zo kan het natuurlijk ook. Zet gewoon je hele familie voor aap. (Let vooral op de details).

klaartjele
We hebben er vreselijk om moeten lachen op de redactie. (Alleen jammer van de Xbox 360-console).

Jullie hebben alle drie in elk geval het goodiepakket gewonnen. In dit pakket zit een bananenhouder en een bananen-etui.

Maar er stond voor de winnaar nog iets op het spel, namelijk de game Donkey Kong Country Returns en Donkey Kong Country Returns gaat naar klaartjele. Iemand die zich zo uitslooft voor een game, die verdiend het wat ons betreft helemaal. De winnaar heeft zichzelf niet alleen voor aap gezet, maar heeft er ook nog eens een heel verhaal omheen bedacht. Wij hebben er van genoten.

Bedankt allemaal voor jullie inzendingen.

Voor degene die hier niets hebben gewonnen, volgende keer beter. Blijf de site regelmatig checken voor nieuwe acties of prijsvragen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Donkey Kong Country Returns

Ontwikkelaar:

Retro Studios

Uitgever:

Nintendo

Release:

3 december 2010

Nintendo Wii, Nintendo Switch

Lees meer