Donkey Kong Country Returns

  • Ontwikkelaar Retro Studios
  • Eerste releasedatum 3 december 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Winacties: Donkey Kong Country Returns prijsvraag

De vorige prijsvraag stamt alweer van ruim twee weken geleden. En hoewel de meesten afgelopen weekend flink zijn verwend door Sinterklaas, zal er ongetwijfeld behoefte zijn aan nog meer cadeaus. Daarom hebben we heel wat apenstreken in de strijd geworpen om Nintendo bereid te vinden drie goodiepakketten en een exemplaar van de game Donkey Kong Country Returns beschikbaar te stellen.

Omdat we van mening zijn dat een eenvoudige vraag de wereldberoemde aap te weinig eer aandoet, besloten we de contest anders aan te pakken en naar het forum te verhuizen, waar we iets meer mogelijkheden hebben. Klik daarom snel hier om door te gaan naar de volledige prijsvraag op het forum.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?