Check hier alle The Game Awards 2023 content

DOOM

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 13 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: DOOM krijgt morgen de 4K-update

Sommige mensen zitten met smart te wachten tot ze dan eindelijk DOOM in 4K kunnen spelen. Geen zorgen! Vanaf morgen kan het dan eindelijk, dankzij een nieuwe update.

Dit maakte Bethesda bekend aan de hand van een nieuwe trailer. Misschien vanzelfsprekend, maar de update is enkel beschikbaar voor bezitters van een PlayStation 4 Pro of een Xbox One X. De video bekijk je hieronder.

De 4K-update verschijnt dus morgen voor DOOM. Deze is gratis binnen te slepen voor bezitters van een PS4 Pro of Xbox One X.

BRON Bethesda Softworks

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?