DOOM

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 13 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: DOOM op Switch heeft motion controls ondersteuning

DOOM heeft met update 1.1.1 ondersteuning gekregen voor de motion controls. De eerste geluiden zijn over het algemeen positief, hoewel Bethesda hier niet veel aandacht aan heeft besteed. DOOM op de Nintendo Switch was sowieso al een prettige verrassing, maar met deze controls nog wat meer bijzonder.

In onderstaande video is er een gebruiker die het test en hij is blij verrast. Naast de ondersteuning voor de nieuwe besturing heeft het ook enkele issues opgelost in de game. De meest belangrijke is de party optie waar je met vrienden makkelijker in-game een groep kan vormen en samen kunt knallen.

Wie van jullie heeft deze controls al geprobeerd?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?