Video: Een kijkje achter de schermen bij Overwatch 2

Geplaatst:

Blizzard heeft nieuwe informatie gedeeld over Overwatch 2 tijdens BlizzConline. Via een Behind the Scenes-video krijgen we meer te weten over onder andere nieuwe maps, missies en vijanden.

Hoewel er tijdens de openingsceremonie van BlizzConline helaas niks van Overwatch 2 qua releasedatum of beta release is onthuld, heeft Blizzard gisteren wel een Behind the Scenes van Overwatch 2 gedeeld. In deze video zijn meerdere aspecten van de ontwikkeling van Overwatch 2 aan bod gekomen en is er wel al wat nieuwe informatie en beelden getoond van wat er in de shooter komt. Zo is getoond dat Overwatch 2 een map krijgt die zich plaatsvindt in New York, krijgen de heroes een grafische update, komen er nieuwe hero missions met een co-op PvP ervaring en krijgt Overwatch 2 nieuwe soorten vijanden. Daarbij zijn er details onthuld over de ontwikkeling van het verhaal in Overwatch 2. Check hieronder de volledige video voor alle informatie die is voorbijgekomen.

Overwatch 2 komt uit op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. Een officiële releasedatum voor de game is nog onbekend.

Bron: Blizzard Entertainment
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord