Kingdom Come: Deliverance

  • Ontwikkelaar Warhorse Studios
  • Eerste releasedatum 13 februari 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Video: Eerste DLC voor Kingdom Come: Deliverance uitgebracht

Warhorse Studios heeft de eerste DLC, From the Ashes, voor Kingdom Come: Deliverance uitgebracht. Aan het begin deze maand werd de DLC aangekondigd, maar nu is het eindelijk zo ver.

Als de nieuwe baljuw probeer je het tot as verbrande dorp weer te herstellen. Jij bepaalt welke gebouwen eerst gebouwd moeten worden, controleert de financieren en ben je de bemiddelaar bij onderlinge geschillen. En na een harde dag werken kun je ontspannen tijdens een ritje op je nieuwe paarden of in de bar een biertje drinken en dobbelen om de stress van alledag tegen te gaan. Bekijk de trailer hier.

Kingdom Come: Deliverance is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Koch Media

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?