Resident Evil 7: Biohazard

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 24 januari 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Video: Eerste gameplay trailer van Not a Hero DLC voor Resident Evil 7 uitgebracht

Capcom heeft de eerste gameplay trailer van de Not a Hero DLC voor Resident Evil 7 uitgebracht. De nieuwe DLC voor de survival horror game is vanaf 12 december te downloaden.

De Not a Hero DLC brengt Chris Redfield weer terug in het veld. Chris heeft een klein arsenaal tot zijn beschikking en weet dit ook te gebruiken. De nieuwe DLC is gratis te downloaden voor gamers met de Resident Evil 7: Gold Edition of voor de gamers met een season pass. Als je niet in het bezit bent van één van deze items dan kun je de DLC aanschaffen voor bijna 15 euro. Bekijk de gameplay trailer van Chris Redfield hier.

Resident Evil 7 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?