Far Cry 3

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 november 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Video: Far Cry 3 Classic Edition is los verkrijgbaar

Far Cry gaat al een aantal jaartjes mee, maar velen claimen nog altijd dat Far Cry 3 de beste in de serie is. De game kwam eerder dit jaar gepaard met de season pass van Far Cry 5, maar Far Cry 3 Classic Edition is vanaf vandaag ook los aan te schaffen.

In Far Cry 3 reizen we af naar Rook Island om de confrontatie aan te gaan met de iconische Vaas Montenegro. De weelderige jungle van het eiland is niet enkel groen met fluitende vogels, de bladeren kleuren namelijk ook vaak genoeg rood dankzij het bloed van je vijand. De game is nu aan te schaffen in de digitale stores van de PlayStation 4, Xbox One en pc voor 29,99 euro. Een fysieke editie is tevens aan te schaffen in de Ubisoft store voor 29,99 euro.

BRON Ubisoft

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?