Video: Far Cry 3 Classic Edition is los verkrijgbaar

Geplaatst: 27 juni 2018 11:15
Aangepast: 13 juli 2018 16:13
-

Far Cry gaat al een aantal jaartjes mee, maar velen claimen nog altijd dat Far Cry 3 de beste in de serie is. De game kwam eerder dit jaar gepaard met de season pass van Far Cry 5, maar Far Cry 3 Classic Edition is vanaf vandaag ook los aan te schaffen.

In Far Cry 3 reizen we af naar Rook Island om de confrontatie aan te gaan met de iconische Vaas Montenegro. De weelderige jungle van het eiland is niet enkel groen met fluitende vogels, de bladeren kleuren namelijk ook vaak genoeg rood dankzij het bloed van je vijand. De game is nu aan te schaffen in de digitale stores van de PlayStation 4, Xbox One en pc voor 29,99 euro. Een fysieke editie is tevens aan te schaffen in de Ubisoft store voor 29,99 euro.

Bron: Ubisoft
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 3

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

29 november 2012

Beste game van 2012

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer