FIFA 15

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 25 september 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , PlayStation Vita , Nintendo 3DS , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: FIFA 15 - Ultimate Team Trailer

Ultimate Team is al vele jaren de populairste modus van FIFA en deze is ook weer bij FIFA 15 van de partij. Speciaal voor spelers die nog niet bekend zijn met deze modus heeft Electronic Arts een nieuwe trailer uitgebracht.

In de trailer verteld associate producer Marcel Kuhn wat Ultimate Team precies is. Daarnaast stelt hij ook de ervaren Ultimate Team-spelers op de hoogte over de veranderingen in de modus ten opzichten van vorige jaar.

FIFA 15 verschijnt 25 september voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?