Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: FlagRunner modus in Modern Warfare 2 Multiplayer trailer

In een nieuwe trailer van Modern Warfare 2 krijgen we een voorproefje van de FlagRunner mode te zien. Hierin is het de bedoeling om je een weg door het level te banen, en daarbij zoveel mogelijk punten moet scoren met het verzamelen van vlaggen. Er is in ieder geval één ding zeker na het zien van de video: het wordt weer een ontzettend actievol speltype!

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 11 november dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?