Gran Turismo

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: Gran Turismo viert 15-jarig bestaan met mogelijk onthulling GT6

Het is vandaag precies vijftien jaar geleden dat de allereerste Gran Turismo voor de PlayStation 1 in Europa verscheen. Uitgever Sony heeft laten weten dat dit wordt gevierd met een speciaal evenement.

Dit speciale evenement zal op 15 mei plaatsvinden op het Silverstone-circuit. Hieronder is een aankondigingsvideo van dit evenement te bewonderen.

Zoals je hebt kunnen zien, staat er in de video dat er iets groots gaat gebeuren. Wie weet wordt hier wel Gran Turismo 6 aangekondigd? Op de website van Gran Turismo is ook nog eens te lezen dat Kazunori Yamauchi, CEO van ontwikkelaar Polyphony Digital, meer zal vertellen over de toekomst van Gran Turismo. Het zou dus zomaar kunnen...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?