Gran Turismo

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: Twintig jaar Gran Turismo

In het kader van de aanstaande release van Gran Turismo Sport heeft Polyphony een video uitgebracht waar de ontwikkelaar vertelt over de ontwikkeling van deze langlopende serie vanaf het, in veel opzichten revolutionaire, eerste deel.

Het is bijzonder om te zien hoe ver de game in twintig jaar is gekomen. Van de release op de originele PlayStation tot de aanstaande release op de PlayStation 4 van Gran Turismo Sport. Laatstgenoemde wordt zelfs ondersteunt door drievoudig wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton.

Welk deel was jullie favoriet in deze reeks?

Gran Turismo Sport komt uit op 17 oktober exclusief voor PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?