Halo Wars 2

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 21 februari 2017
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Video: Halo Wars 2 Blitz bèta start deze week

De Blitz bèta van Halo Wars 2 start eind deze week. Xbox One- en pc-gamers kunnen vanaf vrijdag aan de slag met de multiplayer bèta van de game. De bèta legt vooral de nadruk op het nieuwe kaartspel mode genaamd Blitz.

De gamemode Blitz zorgt ervoor dat je door middel van jouw eigen samengestelde deck gevechten strategisch moet zien te winnen. De bèta bevat 1v1, 2v2 en 3v3 gameplay en is vanaf 20 januari en tot en met 30 januari aanstaande speelbaar.

Halo Wars 2 ligt vanaf 21 februari 2017 in de winkels voor de Xbox One en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?