Halo Wars 2

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 21 februari 2017
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Halo Wars 2 krijgt een tweede bèta met nieuwe mode

Halo Wars 2 krijgt een tweede bèta. Dit heeft iemand bij Microsoft laten weten aan website GameSpot.

De eerste bèta heeft tussen 13 tot 23 juni plaatsgevonden. Als we GameSpot mogen geloven gaat de tweede bèta van deze real strategy game een nieuwe mode bevatten en dichterbij de release plaatsvinden op de pc (Windows 10) en Xbox One.

Halo Wars 2 verschijnt ergens in februari 2017 voor de Xbox One en de pc (Windows 10). Mocht je de game hebben aangeschaft voor de Xbox One kun je hem ook op de pc spelen. Tijdens de E3-persconferentie van Microsoft heeft de softwaregigant dit laten weten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?