Hearthstone: Heroes of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2014
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Video: Hearthstone-uitbreiding Descent of Dragons aangekondigd

De nieuwe Hearthstone-uitbreiding Descent of Dragons is aangekondigd. De uitbreiding werd aangekondigd middels een cinematische trailer tijdens de openingsceremonie van BlizzCon.

De volgende Hearthstone-uitbreiding brengt je naar Dragonblight, het drakenkerkhof in Northrend. De uitbreiding brengt een nieuwe Hero naar de game. De draak Galakrond wordt toegevoegd en brengt tevens een nieuw keyword met zich mee. Het keyword Invoke zorgt er namelijk voor dat je een sterkere vorm van Galakrond kunt verkrijgen. De League of Evil krijgt Galakrond, maar ook de League of Explorers kunnen de hulp krijgen van een sterke draak. De goedzakken mogen namelijk aan de slag met een speciale Ysera-kaart.

Descent of Dragons wordt 10 december aan Hearthstone toegevoegd.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?