Zone of the Enders 2: The 2nd Runner - Mars

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Video: Konami maakt releasedatum bekend Zone of the Enders: The 2nd Runners - Mars

Konami maakte vandaag de releasedatum van Zone of the Enders: The 2nd Runner M∀RS bekend. Deze remaster komt uit voor pc, PlayStation 4 en PlayStation VR. Vooral voor de laatstgenoemde gaat de game een zeer toffe optie kennen.

De game kent namelijk een virtuele hangar om jouw mech te bekijken in al zijn glorie. Juist voor VR wordt ook een makkelijke optie toegevoegd, mocht je nieuw zijn met deze game. Voor de liefhebbers van cinematografische hoogstandjes wordt er ook een theater-modus toegevoegd, om de cut-scenes naar hartelust terug te kijken. Bovendien krijgt de game binnenkort een demo die zowel in 4K beschikbaar komt als voor de PlayStation VR.

Zone of the Enders: The 2nd Runner M∀RS komt uit voor PlayStation 4, PlayStation VR en pc op 6 september 2018 en is vanaf nu te pre-orderen.

BRON Konami

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?