Zone of the Enders 2: The 2nd Runner - Mars

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Video: Zone of the Enders: The 2nd Runners M∀RS vertraagd

Zone of the Enders: The 2nd Runner M∀RS is vertraagd tot september dit jaar. Konami heeft dit aangekondigd, maar heeft voor de gelegenheid een vergelijkingsvideo online gezet van de oude, de HD én de nieuwe versie.

De video laat duidelijk zien hoeveel verschil resolutie maakt op de weergave van een game. In dit geval kunnen woorden niet veel meer toevoegen, dus kijk maar zelf naar onderstaande video.

Zone of the Enders: The 2nd Runner M∀RS staat gepland voor een release in september dit jaar voor PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?