Zone of the Enders 2: The 2nd Runner - Mars

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Video: Zone of the Enders 2 krijgt 4K en VR behandeling

Tijdens de Tokyo Game Show heeft Konami aangekondigd dat Zone of the Enders 2: The 2nd Runner - Mars (hele mond vol) een 4k en VR remake krijgt voor PlayStation 4 en PlayStation VR. De remake gaat gebaseerd zijn op de HD remake die in 2012 uitkwam op PlayStation 3.

Konami heeft Zone of the Enders 2: The 2nd Runner - Mars voor het eerst uitgebracht in 2002 op de PlayStation 2. Deze serie kent een grote schare fans en voor hen wordt ook deze generatie van consoles niet overgeslagen. De game zal met name een upgrade krijgen op het grafisch vlak, waarbij de 4K textures het meest in het oog zullen springen. Over in het oog springen gesproken: de game komt ook uit voor PlayStation VR. Deze versie zal zijn eigen optimalisaties krijgen.

Zone of the Enders 2: The 2nd Runner - Mars staat gepland voor een release in de lente van 2018

BRON Persbericht Konami

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?