Middle-earth: Shadow of War

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Launch trailer DLC Middle-earth: Shadow of War onthuld

De nieuwste DLC van Middle-earth: Shadow of War is uitgekomen. Het draagt de naam Desolation of Mordor en er kwam een nieuwe launch trailer voor uit.

Middle-earth: Shadow of War verscheen in september 2017 en deed het goed onder de fans en critici. De meesten zullen de game ondertussen wel kapot gespeeld hebben, maar vandaag is het mogelijk weer wat nieuws te spelen met de release van de Desolation of Mordor DLC. De eerste beelden bekijk je hieronder.

Desolation of Mordor is nu te koop voor mensen in het bezit van Middle-earth: Shadow of War.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?