LEGO DC Super-Villains

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Video: LEGO DC Super-Villains is aangekondigd door Warner Bros. Interactive Entertainment

LEGO DC Super-Villains is aangekondigd door Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, de LEGO Groep en DC Entertainment. De eerste LEGO-game die spelers midden in een verhaal met schurken plaatst, vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC.

De Justice League is verdwenen en hebben de bescherming van de aarde overgelaten aan het Justice Syndicate, een groep nieuwe helden uit een parallel universum. De DC-superschurken uit de Legion of Doom ontdekken dat het Justice Syndicate niet is wat ze beweren. In LEGO DC Super-Villains kun je je eigen DC-superschurk creëren om samen met de andere iconische schurken de nog kwadere plannen van de vreemdelingen te dwarsbomen. Ook is het mogelijk om het avontuur samen te spelen in de lokale co-op modus. Bekijk de trailer hier.

Een Deluxe-editie met de Season Pass-content en vroege toegang tot het DC Super-Villains: TV Series DLC-personagepakket kan nu gepre-orderd worden. De fysieke versie van de Deluxe-editie krijgt het exclusieve LEGO-minifiguurtje Lex Luthor Superman en de digitale versie bevat het Justice League Dark DLC-personagepakket. LEGO DC Super-Villains komt 17 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

BRON Persbericht Warner Bros. Interactive Entertainment

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?