Check hier alle The Triple-i Initiative content

Video: Marvel's Spider-Man Remastered PS5-gameplay onthuld

Geplaatst: 1 oktober 2020 16:01

Insomniac Games heeft de eerste gameplaybeelden van Marvel's Spider-Man Remastered op de PlayStation 5 vrijgegeven. In een blogpost van PlayStation werd naast de gameplay uiteengezet welke veranderingen er nog meer zijn doorgevoerd in de remastered next-gen game.

Een kleine maand geleden kregen we de eerste gameplay demo te zien van Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Nu is het dan de beurt aan Marvel's Spider-Man Remastered om gameplaybeelden te tonen. Naast deze beelden van hoe de game eruit ziet op de PlayStation 5, heeft de Community Director van Insomniac Games in een PlayStation-blogpost uitgelegd wat er precies verbeterd en toegevoegd is aan de remastered game. Zo zijn er natuurlijk betere graphics, waardoor Marvel's Spider-Man Remastered er een stuk realistischer uitziet dan de originele game. Daarbij komen er drie nieuwe skins in de game, waaronder The Amazing Suit van de eerste The Amazing Spider-Man film. Aangezien de game gemaakt is voor de PlayStation 5, maakt het gebruik van diens features, zoals de Performance Mode voor betere FPS-mogelijkheden en near-instant loading. In de blogpost is ook een video gedeeld waarin te zien is dat het uiterlijk van Peter Parker nogal is aangepast in vergelijking tot de originele game. Dit is niet zo goed ontvangen door fans en de Creative Director van Insomniac Games heeft op Twitter uitgelegd dat deze keuze is gemaakt, omdat het nieuwe gezicht beter overeenkomt met de next-gen features.

Marvel’s Spider-Man Remastered is beschikbaar via Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: Ultimate Edition die op 12 november 2020 uitkomt voor de PlayStation 5.

Bron: Insomniac Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

7 september 2018

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord