We Happy Few

  • Ontwikkelaar Compulsion Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe gameplay trailer onthuld voor We Happy Few

Compulsion Games houdt gamers al een tijdje in spanning met We Happy Few, maar nu lijkt er toch wat schot in de zaak te komen. Het bedrijf onthulde een nieuwe gameplay trailer.

In de trailer maken we kennis met Ollie, het derde speelbare personage. Nog toffer is de begeleidende tekst die bij de video staat, waarin duidelijk wordt dat we zeer binnenkort een releasedatum kunnen verwachten. Misschien op de E3? Hieronder kun je in ieder geval vast de trailer bekijken.

We Happy Few moet verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?