Eerste details We Happy Few Season Pass en gratis content

Geplaatst:
Aangepast: 5 augustus 2018 17:11

Ontwikkelaar Compulsion Games heeft de eerste details van de We Happy Few Season Pass vrijgegeven. De Season Pass bevat drie nieuwe verhaallijnen. Daarnaast krijgt de game gratis content.

We Happy Few krijgt een gratis Sandbox modus toegevoegd, in deze modus kun je de game aanpassen naar eigen wens. Zo is bijvoorbeeld de wereld aan te passen naar een grotere, gevaarlijkere of juist kleinere wereld. Je kunt ook aangeven of je meer Wellies wilt toevoegen of bijvoorbeeld meer of minder voedselbronnen wil zien. Je kunt ook als Wellie spelen door enkele spelregels aan te passen.

onbekend

De Season Pass voegt drie nieuwe verhaallijnen toe aan de game en spelen zich af in Wellington Wells.

  • ROGER & JAMES IN: THEY CAME FROM BELOW: Dit is de eerste verhaallijn. Je volgt Roger en James in hun zoektocht naar het avontuur en de liefde. Ze vinden echter rare technologie en een nieuwe bedreiging.
  • LIGHTBEARER: In de tweede uitbreiding leren we Nick Lightbearer kennen, een geprezen rockster van Wellington Wells.
  • WE ALL FALL DOWN: In de derde verhaallijn krijgen we een soort vage flashback? Helemaal duidelijk is het niet.

We Happy Few is al enkele jaren in ontwikkeling en moet 10 augustus uitkomen voor de Xbox One, PlayStation 4 en de pc. Het is onduidelijk wanneer de gratis content beschikbaar is. De Season Pass is niet los verkrijgbaar, maar deze is vooralsnog alleen onderdeel van de Deluxe Edition van de game.

De ontwikkelaar is onlangs overgenomen door softwaregigant Microsoft. Het is onduidelijk of de Xbox One-versie exclusieve content krijgt.

Bron: VG247
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot We Happy Few

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 augustus 2018

Ontwikkelaar

Compulsion Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord