We Happy Few

  • Ontwikkelaar Compulsion Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

We Happy Few oogt weer heerlijk akelig

Compulsion Games heeft wat nieuw materiaal van diens nieuwe game We Happy Few getoond. De ietwat vreemde game ziet er vrolijk uit, maar het tegendeel is echter waar.

De wereld van We Happy Few is vreemd en akelig ongemakkelijk. De bevolking is gehuld in creepy maskers en gaan letterlijk over lijken. Diegenen die tegenstand proberen te bieden krijgen het aardig lastig, iedereen is namelijk tegen je.

BRON Xbox

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?