Forza Motorsport 5

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 5 september 2014
  • Platformen Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe gameplaybeelden Forza Motorsport 5

Micrososft en ontwikkelaar Turn 10 hebben nieuwe gameplaybeelden van Forza Motorsport 5 vrijgegeven. Hierin wordt er geracet in de 2012 Pagani Huayra op het Bernese Alps-circuit.

Het Bernese Alps-circuit kwam voor het eerst voorbij in Forza Motorsport 4. Het circuit is voor het vijfde deel opnieuw opgebouwd en ziet er schitterend uit op een 1080P resolutie en draaiend op 60FPS.

Forza Motorsport 5 komt uit als launchgame voor de Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?