Wolfenstein: The New Order

  • Ontwikkelaar MachineGames
  • Eerste releasedatum 20 mei 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Nieuwe gameplaybeelden voor Wolfenstein: The New Order

In het onderstaande filmpje worden nieuwe gameplaybeelden van Wolfenstein: The New Order getoond. Er worden voornamelijk beelden getoond uit het proloog van de game waarin je wakker wordt na meerdere jaren als de Nazi's de wereld hebben overgenomen.

Wolfenstein: The New Order speelt zich af in Europa in 1960. De Nazi's hebben de Tweede Wereldoorlog gewonnen en B.J. Blazkowicz heeft de opdracht gekregen om een tegenaanval te beginnen. In de game zal je vechten tegen de Nazi's met gewone wapens en super wapens waarmee de aarde gedomineerd kan worden.

Wolfenstein: The New Order is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Het spel zal ergens in 2014 gaan verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?