Video: Opwaaiend zand in DiRT 4 launchtrailer

Geplaatst: 6 juni 2017 20:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist is er een launchtrailer van DiRT 4 vrijgegeven. Opwaaiend zand door de krachtige off-road voertuigen zien we terug in de trailer. De twee besturingsmodi: Gamer en Simulation bieden nieuwkomers toegankelijkheid en veteranen verdieping.

Ook is het mogelijk om zelfs tracks te genereren met het Your Stage-systeem, mee te doen aan de strijd in het FIA World Rallycross Championship en de open events in Joyride. Je kunt je vaardigheden verbeteren in de nieuwe Dirt Academy en je carrière opbouwen in Career Mode. Bekijk de trailer hier.

Nog even wachten en dan kun je vol gas. DiRT 4 verschijnt 9 juni voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Ben je benieuwd naar onze bevindingen? Lees dan onze review van DiRT 4.

Bron: Persbericht Codemasters
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT 4

Series

DiRT

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 juni 2017

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer