DiRT 4

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 9 juni 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Electronic Arts haalt online servers offline

Electronic Arts heeft vandaag de online servers van DiRT 4 en DiRT Rally offline gehaald en de komende weken gaan er meer games aan toegevoegd worden. Dit laat het Amerikaanse bedrijf weten op haar website.

De komende weken worden diverse online servers van diverse games offline gehaald. Dit laat het Amerikaanse bedrijf weten op haar website. DiRT 4 en DiRT Rally zijn vandaag gesloten en 22 oktober worden daar Army of Two: The 40th Day en Army of Two: The Devil's Cartel aan toegevoegd. In november worden nog eens C&C Red Alert 3, C&C 3: Tiberium Wars & Kane's Wrath en Mercenaries 2 aan dit lijstje toegevoegd.

Electronic Arts hoopt hiermee ruimte te maken voor toekomstige games. Laat zeker in de comments weten of het een goed idee is dat EA deze online servers sluit.

BRON EA

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?