Dead Rising

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 september 2006
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score -

Video over verschillen tussen Dead Rising

Toen de Xbox 360 werd gelanceerd was Dead Rising één van de launchgames. De game heeft intussen een cultstatus bereikt. Over de Nintendo Wii versie, Chop Till You Drop, zijn minder mensen enthousiast.

Vandaag is er een video verschenen waarin alle verschillen bekeken worden tussen de Xbox 360- en Nintendo Wii versie. Scroll snel naar beneden om het filmpje te bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?