Dead Rising

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 september 2006
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score -

Livestream: Bram zoekt zombies op in Dead Rising vanaf 20:00

Bram begint vandaag met zijn eerste livestream op de maandag. In deze stream, die vanaf 20:00 begint, gaat hij zich een weg banen door horden zombies in de survival horrorgame Dead Rising. In Dead Rising zit je vast in een winkelcentrum, nadat de stad is overspoeld door zombies. Het doel is om te overleven en andere mensen te helpen. Om dit doel te kunnen halen, ligt het winkelcentrum vol met verschillende objecten die als wapens gebruikt kunnen worden. Zo kan je zombies verslaan met planken, honkbalknuppels en kettingzagen, maar ook met wat minder voor de hand liggende wapens, zoals een bankje, een boemerang of een vis. Mocht je alle zombieactie die Bram gaat meemaken niet willen missen, kom dan vooral vanavond langs op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?