Dead Rising

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 september 2006
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score -

Dead Rising website online

In Dead Rising op de Xbox 360 kon je duizenden zombies op een gruwelijke of grappige manier om zeep helpen. Een paar dagen geleden maakte Capcom bekend dat ook Dead Rising ook naar de Nintendo Wii komt. Vandaag is de website online en je kan hem hier vinden.

Houd Gameliner in de gaten over meer nieuws van Dead Rising voor de Nintendo Wii.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?