Too Human

  • Ontwikkelaar Silicon Knights
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Video: Preview van Too Human

Nog een dikke drie weken (29 augustus) en dan ligt ie hier klaar voor je bij Gameliner: Too Human.

Too Human is een epische actiegame voor de Xbox 360 van de beroemde ontwikkelaar Silicon Knights. Je wordt in de rol van cybergod Baldur midden in een heftig gevecht gesmeten waarbij de toekomst van de mensheid op het spel staat.

Een oude machine heeft de hand van de God gedwongen. Baldur krijgt in het eerste deel van de trilogie de opdracht de mensheid te verdedigen tegen een aanval van monstrueuze oorlogsmachines die erop uit zijn al het menselijke leven volledig uit te roeien.

Bekijk hieronder vast de preview:

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?