Check hier alle The Game Awards 2023 content

Need for Speed SHIFT

  • Ontwikkelaar Slightly Mad Studios
  • Eerste releasedatum 17 september 2009
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Race tussen de consoles met Need for Speed: Shift

Onlangs is hij dan toch eindelijk verschenen: de nieuwe Need for Speed. Dit jaar is de subtitel Shift, en Electronic Arts is een totaal andere weg ingeslagen met de game. Waar het vroeger vooral arcade-fun was, gaat nu het echte werk beginnen. Met meer realisme, een tof schademodel en ongelofelijk gedetailleerde crashes hoopt EA een hoop publiek terug te winnen.

Als je nog niet zeker weet of je de game voor de PlayStation 3 of Xbox 360 wilt aanschaffen, dan hebben we hier een vergelijkingsvideo voor je, waarin de consoles allebei langskomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?