Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Resident Evil viert 15-jarig bestaan

Alweer vijftien jaar geleden verscheen de eerste Resident Evil-game. De eerste game verscheen in 1996 op de PS1.

Daaropvolgend verschenen al snel meerde games en de serie is nu nog steeds niet weg te denken.

Capcom viert dan ook het 15-jarig bestaan van de serie door middel van een nieuwe trailer. Hierin zijn nieuwe beelden van de HD remakes Resident Evil: Code Veronica X, Resident Evil 4 plus Operation Raccoon City, de 3DS game Resident Evil: The Mercenaries en Resident Evil: Revelations.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?