Video: Section 8 krijgt vervolg in 2011

SouthPeak Games heeft aangekondigd dat Section 8 een sequel krijgt. Het tweede deel gaat de naam Section 8: Prejudice meekrijgen. Yordi gaf het eerste deel drie sterren, omdat de game onder andere niet helemaal gelukt is wat er beloofd was. Voor SouthPeak heeft de game blijkbaar voldoende verkocht om er een vervolg van uit te laten komen.

GameTrailer TV heeft de eerste trailer van deze shooter online gezet, welke hieronder te aanschouwen is.

Verder is nog niet veel bekend van de game. Behalve dat de game begin 2011 moet gaan uitkomen. We denken dat het net als het eerste deel voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc zal uitkomen. We wachten af.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?