Video: Servers MultiVersus offline tot 2024

Geplaatst:

Binnenkort sluiten de servers van MultiVersus voorlopig hun deuren. Dit heeft Tony Huynh bekendgemaakt in een speciale video op het officiële Youtubekanaal van MultiVersus.

Momenteel kun je de bèta van MultiVersus nog spelen en dat blijft nog even zo, maar binnenkort wordt de fightinggame voor langere tijd offline gehaald. Dit nieuws volgt redelijk rap op de constatering dat de cijfers van MultiVersus behoorlijk aan het kelderen waren. De ontwikkelaars van Player First Games willen met het offline halen van de bèta de tijd nemen om de game zo goed mogelijk te maken op basis van de kritieken en feedback die vanuit de community zijn gekomen. Er wordt gefocust op nieuwe content, nieuwe features en nieuwe modi.

MultiVersus is nu nog te spelen tot en met 25 juni. De officiële release wordt ergens in begin 2024 verwacht.

Bron: Player First Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 mei 2024

Ontwikkelaar

Player First Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord