Video: Street Fighter X Tekken onthuld en GLTV

Tijdens de Comic Con heeft Capcom veel fans blij gemaakt. Katsuhiro Jarada producer van Tekken heeft tijdens de presentatie onderstaande trailer laten zien met daarin Ruy uit Street Fighter en Jin uit Tekken in de stijl van Street Fighter IV. Street Fighter X Tekken is inmiddels een feit.

Het is de bedoeling dat je de game straks in twee varianten kunt spelen. Zo kun je Street Fighter X Tekken spelen en Tekken X Street Fighter zal straks ook tot de mogelijkheden behoren, beiden in hun eigen grafische stijl. De game zal voor de PlayStation 3 en Xbox 360 beschikbaar zijn.

Wij hebben ook iets aan te kondigen, daarvoor hoef je alleen maar onderstaande trailer te bekijken. Gameliner zal deze zomer aantal grote verbeteringen ondergaan.

Wij bedanken #hekje en in het bijzonder Henk, want zonder zijn hulp was het ons nooit gelukt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?