Video: Street Fighter X Tekken onthuld en GLTV

Geplaatst: 25 juli 2010 20:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Tijdens de Comic Con heeft Capcom veel fans blij gemaakt. Katsuhiro Jarada producer van Tekken heeft tijdens de presentatie onderstaande trailer laten zien met daarin Ruy uit Street Fighter en Jin uit Tekken in de stijl van Street Fighter IV. Street Fighter X Tekken is inmiddels een feit.

Het is de bedoeling dat je de game straks in twee varianten kunt spelen. Zo kun je Street Fighter X Tekken spelen en Tekken X Street Fighter zal straks ook tot de mogelijkheden behoren, beiden in hun eigen grafische stijl. De game zal voor de PlayStation 3 en Xbox 360 beschikbaar zijn.

Wij hebben ook iets aan te kondigen, daarvoor hoef je alleen maar onderstaande trailer te bekijken. Gameliner zal deze zomer aantal grote verbeteringen ondergaan.

Wij bedanken #hekje en in het bijzonder Henk, want zonder zijn hulp was het ons nooit gelukt.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer