Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Wolfenstein II: The New Colossus

  • Ontwikkelaar MachineGames
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Switch-versie van Wolfenstein II heeft een nieuwe trailer

Mensen met een pc of overige console kunnen inmiddels al wat maandjes aan de slag met Wolfenstein II: The New Colossus. De Switch-versie van de game komt echter pas deze maand en dus trakteerde Nintendo ons op wat beelden in de vorm van een trailer.

Het gaat om een overview trailer, dus door het kijken ervan krijg je een beetje een beeld van de game, maar ook hoe deze eruit gaat zien op het apparaat van Nintendo. De trailer bekijk je hieronder.

Wolfenstein II: The New Colossus verschijnt op 29 juni voor de Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?