Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Wolfenstein II: The New Colossus

  • Ontwikkelaar MachineGames
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Wolfenstein 2: The New Colossus launchtrailer uitgebracht voor Switch

Vandaag hebben Machinegames en Bethesda de launchtrailer uitgebracht voor wat lijkt hun magnum opus op de Nintendo Switch, namelijk Wolfenstein II: The New Colossus. De game was enige tijd geleden al aangekondigd en eindelijk is de release daar.

Panic Button heeft deze conversie gemaakt van de originele versie op de krachtigere consoles. Zij hebben eerder hoge ogen gegooid met hun release van Doom op de Switch.

Wolfenstein II: The New Colossus is vandaag uit voor de Nintendo Switch en reeds bverkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON Bethesda

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?